För sent skall syndaren vakna, Jan Björklund

. För sent skall syndaren vakna, Jan Björklund. Ja det är bra att han vaknar och inser att en del lagar som han införde på skolans område är helt fel. Nu har han nya men varför ska han hitta rätt nu ? Det är bra men vad är det som han säger att de lagar som han nu tänker införa är rätt.

Som gammal militär har han helt fel för man kan inte göra som han att skjuta från höften. Jag vet inte vilken militär utbildning han gick som militär men jag som var FN soldat 68-69 på Cypern fick lära mig att du får inte skjuta fel om det gäller. Men han kanske även inte under sin utbildning lyssnade på lärarna och gjorde samma fel som utbildningsminister. Han lyssnar nog inte på någon annan än sig själv.

Jag hoppas också att Peder Westerberg slutar att låta sig styras av Anders Ågren. Du måste skaffa dig en egen profil och inte säga så här  jag tror som Ågren  han nyttjar dig bara för sin egen skull. Tro mig Peder du som i alla fall har erfarenhet hur man jobbar i föreningslivet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>