Så har USA startat ett krig igen utanför USA

Så har USA startat ett krig igen utanför USA. Tyvärr måste jag säga, då jag har svårt att se att mera våld skulle ge mindre våld. Startat är kanske att ta i utan snarare att återuppta. Orsaken att man gick in med robotar och raketer är att vedergälla den kemvapen attack som gjordes och som man säger är Assad som är skyldig till. Det är inte otroligt att det är så men är det slut med våldet trots att Trump sa att uppdraget är slutfört.

Vet inte exakt hur länge strider pågått men det är nog uppemot 7 år. Många städer är sönderbombande och barn och kvinnor får lida och svälta, ingen sjukvård finns och det är än den ena eller andra gruppen som ska straffas och besegras. Det är USA och Ryssland som stöttar olika grupper men när det pågått så länge med vapen känns det nästan som om att alla måste dö om någon ska ge sig. Jag tror inte det finns en vilja till fred utan först ska man hämnas. Jag tycker det är märkligt att det är bara vapen som ska få slut på kriget.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>