Det finns personer långt ute till höger och nazism( KD har fått i alla fall en)

Det finns personer långt ute till höger och nazism. Som tur är sköter media den granskningen bra , men tyvärr har de ännu inte lyckats avslöja de som finns i avgrundspartier både till höger och vänster i Umeå. Att de finns är vi nog några stycken som vet men man törs inte gå till någon journalist och berätta detta för då vet hela redaktionen detta och inte bara den som informerats utan hela redaktionen inklusive ansvarig utgivare. Jag har blivit hotad till döden om jag nämner ett visst land och vad det står för. Jag gjorde nog fel som inte anmälde detta.

Nog om detta men det är klart att det i de flesta borgliga partierna är det säkert de som kommer från yttersta högerkanten som söker sig in i partierna för att kunna få ett uppdrag och därmed agera. Vi har inte haft infiltration från höger men däremot från vänster och det var offensiv som infiltrerade S i Umeå och påstod att de var sossar men vi avslöjade detta. De var revolutionära kommunister enligt arbetssättet som Trotskij föreslog. Jan Hägglund var deras ledare i Umeå och de gick till och med till val på en S valsedel där jag och Margot Wikström fick stå överst på valsedeln för att vi var registrerade S kandidater, därefter kom de revolutionära kommunisterna. Vi lyckades få till en ändrad lagstiftning.
Undrar ni på att vi ville få bort fusket med demokratin.

Nu är lokala KD-kandidaten Erik Ivarsson har gett sig på flera kvinnliga toppolitiker på sociala medier. Han har kallat socialförsäkringsminister Annika Strandhäll (S) för en dum jävla hora  och beskrivit C-ledaren Annie Lööf som landsförrädare . De avslöjat detta Expressen och den antirasistiska tidningen Expo. Erik Ivarsson i Sundbyberg har tidigare varit aktiv medlem i Sverigedemokraterna men kandiderar nu för KD i Sundbyberg i kommunvalet. Att det inte gick upp några ljus för KD beror på att de i politiken ligger ganska när varandra. Samma sak gäller även för moderaterna och att de kan tänka sig styra med SD,s hjälp. Förvånad är jag att även C kan tänka sig detta. Endast Liberalerna har en ståndpunkt med avståndstagande och jag tror inte heller att Liberalerna har infiltration från nazister.

-Jag (Erik Ivarsson nu KD) antar att de var bekanta med mina åsikter när de erbjöd mig att ställa upp på deras lista, säger han till tidningarna. Nu var detta som ni ser inte en infiltration utan de ville ha in en extrem höger politiker.
-KD-ledaren Ebba Busch Thor kallar beteendet fullständigt oacceptabelt .
 Han kommer att uteslutas ur Kristdemokraterna, säger hon i P1 Morgon. Vad gör hon då åt de personer som tog in Erik Ivarsson i KD och erbjöd honom poster i KD. Det visar tycker jag att KD är ett extremt högerparti.

Expo och Expressen avslöjar KD och Erik Ivarsson och det är bra jobba av Expo och Expressen. De avslöjar ord som han sagt och det är för mig helt obegripligt att detta skulle vara okänt för KD men nu tvingades Ebba agera men jag tror väljarna avslöjar KD. Detta har Expo och Expressen kommit fram till som Etik Ivarsson sagt
Negerkaos .
En dum jävla hora .
Era satans jävla kommunistiska kuksugare, landet ska förstöras till varje pris asså… In med fler våldtäktsapor och kriminella! FYLL PÅ BARA! 

Här är KD-politikern Erik Ivarssons rasism och hat på nätet, vilket Expo tillsammans med Expressen nu kan avslöja. – Jag antar att de var bekanta med mina åsikter när de erbjöd mig att ställa upp på deras lista, säger han om KD. Jag tror han är ärlig i det svaret

Fortsättning följer och detta visar tycker jag hur desperata KD är när det gäller riksspärren på 4%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>