Nu kan du rösta för ett tryggare Sverige

Nu kan du rösta för ett tryggare Sverige. Nu har du möjlighet att avgöra vilken väg Sverige ska välja och hur vi ska använda den starka ekonomi som vi tillsammans har arbetat ihop. Redan nu kan du välja väg  och rösta för ett starkare samhälle och ett tryggare Sverige.

För Socialdemokraterna är vägen framåt självklar. Vi går till val på det största trygghetsprogrammet i modern tid:

” Vi vill anställa 14 000 fler i vården, så att vårdköerna kan kortas. Och fler lärare och lärarassistenter, så att eleverna lär sig mer.

” Vi vill höja pensionerna, så pensionen blir något att se fram emot för alla.

” Vi vill skapa ännu fler jobb i hela landet. Med schyssta villkor och löner det går att leva på.

” Vi vill bekämpa både brotten och brottens orsaker lika kompromisslöst, genom 10 000 fler polisanställda och skärpta straff för de som begår brott.

Mot oss står Moderaterna och Sverigedemokraterna. Vi riskerar att få den mest högerinriktade och löntagarfientliga regeringen som Sverige någonsin haft. Det skulle innebära att den svenska modellen avvecklas genom lägre löner, högre hyror, sämre välfärd. Att vinstjakt och marknadsexperiment i välfärden fortsätter, liksom stora utförsäljningar av våra gemensamma tillgångar.

Det är det valet handlar om. Det blir en folkomröstning om välfärden. Om vilket samhälle vi ska ha. Om Sverige ska fortsätta vara Sverige  ett jämlikt, jämställt, och framgångsrikt land.

Vi socialdemokrater vet att Sverige kan uträtta stordåd också i framtiden  om vi håller ihop. Om vi säger nej till sänkta skatter som går ut över sjukvård och skola. Och nej till höjda hyror, större klyftor och fortsatt vinstjakt i välfärden.

Nu avgör du  förtidsrösta

Vill du att jag ska ha en plats i Kommunfullmäktige och man får ta tillvara på min erfarenhet. Då ska du ta en Socialdemokratisk lista för centrala Umeå och kryssa för mitt namn där jag har nummer 18

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.