Vad sysslar SSU i Skåne med

Vad sysslar SSU i Skåne med. Det måste man fråga sig om det är sant det som kommit fram i de granskningar som gjorts. Det är framför allt de granskningar som expressen/kvällsposten gjort och som bland annat finns i nättidningen. Så här skriver man idag Kvällsposten har i en rad avslöjanden kunnat berätta om att SSU Skåne anklagas för att styras av en extrem falang som spridit fundamentalistiska åsikter. Fler aktiva i SSU Skåne har bland annat delat våldsbejakande och antisemitiska inlägg i sociala medier. Slut citat.

Man bli verkligen fundersam över det man läst och om det är sant. Det ser nästan ut som de sekter som bland annat hände i Umeå . Då var det Offensiv som härjade och gick till val och kallade socialdemokraterna men de var trotskister och stod för revolutionera metode. Jag och Margot fick äran att stå som två första namnen på valsedeln. Nu är tack och lov vallagarna ändrats

4 kommentarer

 1. Olle

  Extremister som infiltrerar sig i partier och myndigheter blir vanligare och vanligare. Tyvärr vill inte politiker erkänna detta för det är viktigare med fler väljare oavsett deras mål med att infiltrera sig i politiken.

  • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

   Jag håller med att många politiker är för flata och de ska ta ansvar. Visst har partiet i Malmö ett ansvar. De som inte för en politik enligt våra stadgar får väl gå till V om de ska vara politiskt aktiva

 2. Joachim

  Vilka var ”Trotskisterna” som du jämför dessa radikala socialdemokratiska muslimska invandrarungdomar med?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>