Det är bevisat att Lööf inte vill samarbeta. Agren och borglig budget??

Det är bevisat att Lööf inte vill samarbeta. Inte i alla fall ett samarbete över de så kallade blockgränserna. Hon meddelade i går att hon fått för lite av sin lista uppfyllt. Hon inbillar sig att Löfven är så sugen på statsministerposten att han skulle gå med på vad som helst. Har man 8% av väljarna bakom sig så tror hon man kan ställa vilka krav som helst. Idag kom bekräftelsen att hon inte vill samarbeta.

Det kom genom att hon sa nej till vidare samtal. Dessutom ställde gruppledaren upp bakom henne. Jag är inte förvånad över henne och hennes uppträdande. I går följde jag Nobelfesten från början till slut och där satt hon vid matbordet och till och med pekade finger mot folk. Det har jag lärt mig att det är oerhört fult och dålig etikett. Nu har Annie Lööf bara en sak kvar nämligen att sätta sig i en regering som är beroende av Sverigedemokraterna. Hon gör då ett grovt fel mot de som röstade på henne.

Sedan måste jag fråga mig om Ågren vet vad som händer i riksdagen. På sin blogg skriver han rösta på en borglig budget. Vad jag vet som följt med är det en m/kd budget som ligger. C och L har egna budgetar. Det innebär att det är bara 2 borgliga partier som är med. Men nu blev det fel kort i tanken för Anders Ågren har räknat med Sverigedemokraterna för annars går inte budgeten igenom. Anders har följt Åkessons råd med en konservativ grupp. Den budget som M/KD lagt är en budget som inte är finansierad utan är som Stefan Löfven sagt en servett budget

2 kommentarer

  1. krister

    Tjosan, Lennart. Ord och inga visor från dig, det där. Låt oss börja med att reda ut det du har fel i, nämligen att Lööf inte vill samarbeta. Det är klart att hon vill samarbeta, men inte med en S-ledare som vägrar släppa sitt beroende (och samarbete) med kommunisterna. Alltså valde hon att hoppa av samtalen med S. Samtal som hon för övrigt aldrig skulle gett sin in i.
    Men du Lennart, har ännu inte svarat på alla de frågor som jag ställt direkt till dig: Är du beredd att ställa dig bakom ytterligare fyra år där S är direkt beroende av, och många gånger styrda av kommunisterna? Vore kul om du någon gång hade modet att svara.
    Sen undrar jag hur du tänker när du påstår att Ågren skulle ha fel när han säger att man ska rösta på en borgerlig budget? Det är klart att den budget M/KD har lagt är en borgerlig budget! Vad skulle det annars vara? En kommunistisk? En socialistisk? Hur menar du?

    • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

      Du har fel för hon vill inte samarbeta. Man är ingen samarbetsmänniska om man ställer sådana ultima krav som hon gjorde. Krav som gick längre än hon fått igenom med moderaterna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.