Blir det extra val eller inte

Blir det extra val eller inte? Jag tror inte att det blir extraval. Däremot är jag helt övertygad om att Liberalerna kommer att stötta Ulf Kristersson och överge det som varit ett adelsmärke för Jan Björklund att inte sätta sig i en regering som är beroende av Sverigedemokraterna. Jag tror han har alldeles för många halvmoderater i sin riksdagsgrupp. Liberalernas ekonomiske talesperson är en. Sedan har hans förtroende i riksdagsgruppen rasat ihop och ska Björklund överleva som partiordförande får han ta SD i hand. Hur centerpartiet gör känns mera ovisst så det vill jag inte spekulera i men det finns en hel del höger även i centerpartiet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>