MoDo borta för Björklöven

MoDo borta för Björklöven. Frågan är om de har någon chans alls som spelet sett ut. Jag ska åka dit i kväll med sällskapet gamla Lövare. Vi åker buss tillsammans och skulle tippa att det blir en hel del ishockey snack på resan. Som jag skrev i början på bloggen är det svårt att tro på Löven seger efter det spel man genomfört de sista matcherna. Fler skadade spelar är på väg till baka om de nu får spela. Björklöven har även förlorat det två tidigare matcherna på hemmaplan. Jag hoppas på tur och något annat finns knappast att tänka på

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>