Media är numera bara spekulanter

Media är numera bara spekulanter. Ja inte minst de då kallade experterna som man tar in med anledningen av statsministeromtöstningen. Dessutom kan inte dom eller experterna läsa den överenskommelse om finns mellan de fyra partierna. Jag har bara sett två stycken personer som läst den i sitt sammanhang och det är Veronica Palm och Leif Padgrotsi. Då blir dessa avbruten ofta av Dalalademokraternas politiske chefredaktör som jag dessutom har svårt att se som Socialdemokrat. Han har i minst 10 år bara åkt tunt och kritiserat S. Han är snart i nästan alla TV media och tycker till och tycks vara rätt sosse. Han har inte ett dugg sett till att S varit framgångsrik i Dalarna. Daniel Suhonen är en annan som kallar sig sosse men det gör inte jag.

Det är klart att det varit ett extremt läge i politiken när vi inte fått en regering efter så lång tid. Det är bra tycker jag eftersom vi tvärt emot alla andra länder försöker begränsa externhögerns (SD,s) möjligheter att få ett stort inflytande över politiken. Därmed är jag nästan helt säker på att om inte V stöttar Stefan Löfven så är det en uppenbar risk att Kristersson blir statsminister med stöd av SD. Jag tycker att när de häller medias bevakning så har i alka fall blivit ett stöd till V. Inte minst tolkningen av en punkt i överenskommelsen mellan de fyra partierna.

De har i stort glömt bort allt annat i överenskommelsen och de har inte FATTAT att i överenskommelsen har ingen fått att som man velat. Där har media bara fört fram V,s kritik. Bore Sköld V ordförande i Västerbotten har fått ge sin syn men han har inte granskats av media om han handlat som man gör i ett aktiebolag enligt aktiebolagslagen när Bostaden sålde ut en del av sett bostadsbestånd. Jag har beklagat för dåvarande ordförande att man inte agerar som man gör i ett bolag. Vi får väl i morgon se om Vänsterpartiet föredrar Kristofferson före Stefan Löfven. Det är det som Vänsterpartiet i Västerbotten vill.

Jag vet att man inte kan ändra på en uppgörelse man gjort med Vänsterpartiet i Umeå medan de kan fara med lögner om oss precis dom man gjorde i valrörelsen 1994. Vänsterpartiet är inget jag litar på efter att ha haft att göra med den i 20 år som Kommunstyrelsens ordförande, även om det är lite skillnad på deras gruppledare. Jag tycker synd om alla som inte får nyheter på sätt än via media och inte minst via TV programmen.

2 kommentarer

  1. Bore Sköld

    Anmäl mig då fegis. Sluta snacka skit om folk på din blogg som du kunnat prata med i fullmäktige under 4 års tid.

    • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

      Feg är jag inte utan har hela tiden sagt vad jag tycker. Jag har inte snackat skit om dig ekler V utan bara sagt sanningen men den tål du inte att höra ser jag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.