Vilka typer miljöpartiet haft hos sig

Vilka typer miljöpartiet haft hos sig. Förra mandatperioden hade de flera riksdagsledamöter som alltid revolterade mot vad majoriteten tyckte. En av dessa personer var Jabar Amin från partiet i Umeå. Det fick partiet centralt att agera och Umeåavdelningen fick inte göra som de ville men det blev inga uteslutningar här i Umeå. Men de tappade som i mitt tycke var duktiga. På länsnivån fungerade det bra om jag förstått det rätt.

Nu är en av de andra som inte alla tycker om att man bör följa det parti man är medlem i. Nu har Carl Schlyter sagt om uppgifterna stämmer att han ska starta ett eget parti. Även om han lyckas med detta så har jag svårt att tro att han lyckas få ihop ett parti där alla går efter has pipa. Möjligen kan han få god hjälp av media för de för alltid fram den typen av personer. Han har skrivit på DN att han ska bilda ett parti men det är en sak innan det är gjort.

Så här skriver han enligt DN. Sverige saknar ett parti som kan förena goda ambitioner hos de andra partierna med en grundläggande förståelse för situationens allvar och en vision för framtiden. I dag lanserar vi därför Partiet vändpunkt (PV). Vår vision utgår från social och ekonomisk trygghet och en tro på att människor vet bäst själva hur de vill utveckla sina liv, skriver Carl Schlyter, med flera. Slut citat DN. Jag tror han överskattar sin egen förmåga som skulle vara den som samlar goda ambitioner. Den målsättning han har är helt omöjlig att realisera då det gäller de framtida utmaningarna främst på det ekonomiska och även ur hållbarhetssynpunkter. Att de finns folk som kan tro på Schlyter har jag svårt att tro på. Läs artikeln i DN så förstår ni vad jag menar om trovärdighet.

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.