Trump har gett nödläge en ny betydelse

Trump har gett nödläge en ny betydelse. Man undrar vad som rör sig i huvudet på president Trump. Hans tankar är ungefär som de gamla kommunistledarna i forna DDR(Östtyskland) han ska ha en mur fast det finns inte majoritet för en sådan. Det visar också på att han inte har respekt för demokratin. Han ska skriva under det överenskommelse som finns om budgeten mellan republikanerna och demokraterna men fick inte de pengar han behöver för muren. Då är det nödläge. Jag är också orolig för att han kan starta ett globalt kärnvapenkrig. Omni har en artikel om detta med USAs budget som ser ut så här.

%Ï USA:S FRAMTID De republikanska senatorerna Marco Rubio och Rand Paul är negativa till president Donald Trumps plan att skriva under överenskommelsen för att förhindra en nedstängning av USA:s statsapparat och samtidigt utlysa nationellt nödläge. Det skriver The Guardian.  Vi har en kris vid den södra gränsen, men ingen kris som motiverar att bryta mot konstitutionen, säger Rubio i ett uttalande.

Paul skriver på Twitter att han är besviken över beskedet. Jag vill också ha starkare gränssäkerhet, en mur inkluderat, men det spelar roll hur vi gör saker , skriver han.
Även senatorn Susan Collins kallar beslutet för ett misstag  och senatorn John Cornyn säger att det inte är någon praktisk lösning på problemet . Slut citat Omni

2 kommentarer

  1. Bengt Astrom

    Lelle, du fortsatter att vara komplett oinformerad. En stor majoritet av amerikaner valde Trump for att fa muren och de fortsätter att stora honom. Han ar nu mer popular an någonsin.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.