Björklöven tog sista chansen att nå kval

Björklöven tog sista chansen att nå kval. Har man förlorat i går har nog chansen varit borta till ett kval till SHL. Nu har man två svåra bortamatcher Karlskoga och Pantern sedan Tingsryd hemma. Sedan följer MoDo (b) Pantern (h) och man avslutar med Leksand borta. Ska det bli kval måste man spela lika bra som i går som jag tycker var den bästa matchen hemma under denna säsong.

Det var riktigt roligt i går och dessutom var det en stor publik. Man gjorde mål i power play och höll tätt i boxplay. Jag måste ändå kritisera domaren för den utvisning som Hardy Häman Aktell fick i första perioden 2+10 minuter. Det var en helt riktig tackling. I går tycker jag också det blev rätt spelare som blev matchens lirare nämligen Filip Cruseman. Som slet och var aggressiv hela matchen och gjorde två mål. Han har skött sig riktigt bra i flera matcher. Försvarsspelet var bra och då blir det även bättre anfallsspel. Två straffar tilldömdes man också men båda missades. Det är svårt att dra målvakten och man måste skjuta i stället. Spelar man som igår finns chansen och det vore bra om Modo slår Södertälje idag då kan man vara förbi dem med bättre målskillnad. Vi håller tummarna att man gör som de två senaste matcherna då finns en chans att säsongen blir längre.

4 kommentarer

  1. Ulf Parde

    Jodå, bra gjort av Löven. även om jag vägrar gå på matcherna när de vägrar ta emot kontanter. Sedan noterar jag att du inte lagt in minn kommentar om moderatpolitikern. Kanske bör du skriva lite färre bloggar så att du i stället hinner med att administrera.

    • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

      Det här är första dagen på länge som jag loggar in och ser vilka kommentarer som kommit in. Jag har inte läste den en men de nyaste kommentarerna kommer in först när man öppnar. Sedan finns det ingen skyldighet att svara på kommentarerna eller godkänna eem. Det är många ja de flesta åker i papperskorgen få det bara är skitsnack, hot, kränkningar av andra och inte heller är en kommentar på bloggen. Det är ju den som godkänner en kommentar är också snsvarig utgivare och kan åka dit.

  2. Lövet

    Men gött med en lite positivare ton på bloggen Lennart! Bättre formulerat oxå.

    Att de skulle kunna gå om på målskillnad vid seger för Modo var dock mkt begärt. Då skulle de vunnit med typ 13-0 Modo idag mot tälje..

    Är dock glad att Modo vann!!

    Bara typ 8 målskillnads diff nu.

    Måste slå BIK i nästa…

  3. Ulf Parde

    Jag förstår det där om ansvarig. Men jag vidhåller att det är bättre att ha administrerat färdigt innan
    man ger ut en ny blogg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.