Dessa satans mördare

Dessa satans mördare. Något annat kan man inte kalla de som utfört bombattentaten i Sri Lanka. De gjorde attentaten på Kristna kyrkor och lyxhotell. Dödssiffrorna har stigit till 290 personer på de 8 platser där attentaten utfördes. Dessutom har man hottat en bomb utplacerad på väg till flygplatsen. Sri Lanka har varit i ett inbördeskrig i många år med de talibanska tigrarna men för ett 10 tal år sedan fick man fred.

De här attackerna som nu utförs har polisen gripit 24 personer. Nu drabbas säkert turistnäringen av stora konsekvenser när besöksnäringen minskar. Man har även konstaterat att det är en del så kallade självmordsbombare som utfört dessa fruktansvärda attacker. Man får hoppas att polisen funnit delar av de som ligger bakom detta men det har även kommit fram att myndigheterna blivit varnade. Det här är fruktansvärda attacker som sattes in bland annat i kyrkor där man hade gudstjänster för firandet av påsken. Detta meningslösa mördande på oskyldiga människor måste fördömas och det görs också bland annat av statsminister Stefan Löfven. Behöver Sri Lanka hjälp borde EU kunna ställa upp.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>