I går var dessa sossar ute och knackade dörr

I går var dessa sossar ute och knackade dörr

I går var dessa sossar ute och knackade dörr. Det gjorde vi på Tomtebo och den som är närmast bilden är fotografen tillika ordförande i S-föreningen på Tomtebo. I går gick jag ensam och då var det ingen som stressade på mig. Det här området kom till efter en förfrågan till Myresjö om de inte kunde bygga billigare och dåvarande chefen Bernt Rönnberg bad om lite betänketid och kom med detta förslag och alla som jag pratade med trivdes utmärkt i området.

När man går så här hinner jag prata om allt möjligt även lite ishockey, katter, föräldrar som jobbat med mig på Länsstyrelsen ja i stort sett allt. Det tycker jag är bra och utan att skryta har jag fått mycket beröm för vad jag gjort för Umeå. Jag tycker att alla som jag pratat med under två timmars vandring tänker rösta och många tyckte det var bra att vi hade en person från Umeå som har stora chanser att bli invald även om jag på ett sätt tycker att han gjort ett bra jobb som regionråd och då förstår ni att jag pratar om Erik Bergkvist.

Jag har redan förtidsröstat och det är ingen hemlighet att jag röstat på Socialdemokraterna och kryssat Erik. Det tycker jag även du kan göra oavsett var du bor för det finns bara en lista för hela Sverige

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>