Den farligaste presidenten i vår historia

Den farligaste presidenten i vår historia. Det sa Bernie Sanders om Donald Trump. Jag tror han har helt rätt i det uttalande. Trump har nu gång på gång gått till attack mot de fyra demokratiska kongressledamöterna. Så här beskrevs detta i Omni.

%Ï DEMOKRATERNASFRAMTID USA:s president Donald Trump får hård kritik från sin rival demokraten Bernie Sanders efter sitt tal i natt. Trump gick tillny attack mot de fyra kvinnliga demokratiska kongressledamöterna som populärt har kommit att kallas The squad .

Efter att Trump sagt att kongressledamoten Ilhan Omar förminskat 11 september-attackerna och att hon var antisemit skrek publiken: Skicka tillbaka henne! 
Det är just hatet och rasismen som driver honom. Vi måste kämpatillsammans för att besegra den farligaste presidenten i vårt lands historia , skriver Sanders på Twitter.

Republikanska representanthusledamoten Paul Mitchell kommenterade Trumps attacker i ettinslag på CNN:  Jag stöttar hans politik men den här taktiken och politiska strategin ifrågasätter jag. Jag är inte president men dden kritik som riktas mot Donald Trump. Hans jobb gör han via sitt

6 kommentarer

  1. Roland Larsson

    Varför är TRUMP så farlig?, Varför ifrågasätter du inte de mekanismer som finns bakom hans farhågor? Varför är Trump alltid så farlig för de väljare som du företräder, dvs de som vill ha ett annat liv, kanske många pensionärer i Sverige skulle vilja kunna välja mer. Inte vara så till ytterlighet beroende av ett så svårt och ytterst svårvalt system.

    • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

      Jag vill bara påminna om att han hotat bomba tex Nordkorea och nu skickar han soldater till mellanöstern

      • Brorson

        En annan president, John Kennedy, hotade med ett världsomfattande kärnvapenkrig under Kubakrisen 1960. Nog är du väl tillräckligt gammal för att minnas det? Och Trump är väl inte den första USA-president, som skickat soldater till Mellanöstern? Hur många har han skickat hittills, för resten?

        • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

          Men han säljer hur mycket vapen som helst så de får något att kriga med och ta död på många tex i Jemen

  2. Brorson

    Atombomberna mot Hiroshima och Nagasaki var förstås helt ofarliga. Det är ju bara den civila kärnkraften i Sverige som är farlig. Palme, som var för kärnkraften, var förstås en mycket farlig man. Det påstod i varje fall Torbjörn Fälldin, som nu hyllas som en ”hedersman” av många kappvändar-sossar. Men du tror kanske inte att det glödande Palme-hat, som eldades på av Fälldin, banade vägen för hans död?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.