Dags för Björklöven borta igen

Dags för Björklöven borta igen. Nu är det Almtuna som tar emot Björklöven. Ett lag som ligger trea från botten men som vanligt är jag rädd när Löven ska spela mot lag som är sämre. Jag har sett flera matcher mot Almtuna som egentligen åkte ur serien men fick komma tillbaka när Pantern försvann. Jag hoppas på seger men skulle inte tippa dem som vinnare. Jag vet inte vad det beror på att de spelar sämre mot dåliga lag underskattning kan var en orsak men möjligen kan det bero på att de har svårare när de ska styra spelet. Enda förändringen i laget är att målvakten Mattias Petterson ska stå idag och det tycker jag är ett måste för blir Cannata skadad så måste man ha en målvakt med hyfsad klass

Nu spelar UFC för en kvalplats men det ser som vanligt svårt ut. De tog ledningen tidigt men sedan kom ett 1-1 mål genom en riktig bjudning. Jag har följt matchen på VK och tror inte det blir seger idag om man fortsätter som efter bottenlagets kvittering. Umeå skulle behöva ett lag i högre serier och det borde vara FC men de har svårt att knyta igen säcken och förlorar mot bottenlag. Nu har man visserligen 1 period kvar att spela men då får man inte bjuda på mål. Nu ska jag gå ned och träffa de andra hockeyintresserade som bor på seniorboendet och hoppas på seger mot Almtuna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>