I kväll kl 18 spelar Löven mot MoDo

I kväll kl 18 spelar Löven mot MoDo. Matchen går i Örnsköldsvik i Fjällräven Arena. En jättefin anläggning som jag är avudsjuk att vi inte har i Umeå. En anläggning där man har hyst in många fina arrangemang på kultursidan förutom Ishockey. Jag har sagt det tidigare att jag tror det blir svårt att slå MoDo. De har ju en hysterisk bra form och dessutom har de öst in mål.

Löven ställer upp med det bästa lag man kan ha just nu på grund av skador och Dellerts avstängning som blev hela 6 matcher då han även fått en felaktig utvisning under försäsongen för en huvudtackling som inte det var någon sådan. Jag hoppas verkligen att systemet för avstängningar ska bli rättssäkert och inte beroende på någon dålig domare.

Det är oerhört dålig rättssäkerhet när någon av de många dåliga domarna skickar en dålig och felaktig rapport från den första felaktiga huvudtacklingen som Dellert fick en längre avstängning för. Idag blir det full ös i Övik och Löven klacken är där och skulle tro att det är ganska många och hoppas att de har en bättre klack än vittröjorna i MoDo som ingen vittnade emot för det som hände i Umeå. Hörde på radion att Kenttä trodde på seger med 3-0. Jag hoppas att har rätt men tror att MoDo vinner med 5-3. Jag har tippat MoDo som vinnare av serien och har ingen anledning ännu att gå ifrån det tipset.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.