Polisen i Västerbottens inland agerar

Polisen i Västerbottens inland agerar. De agerar och har tagit mycket knark i beslag. Det är mycket bra att man agerar mot knarket som inte gör annat än ställer till för brukarna. Polisen har även sagt att det finns ungdomar som bara är en 11-12 år som man funnit som testat droger.
Polisen har sagt sedan mitten av förra veckan har ma upprättat ett 20-tal brottsanmälningar gällande narkotikabrott. En större mängd misstänkt narkotika har tagits i beslag för vidare utredning. Man vet också att det mesta av drogerna har kommit via E-handel, men det förekommer även att narkotika har lever levererats vi langare.

Det har även sagts att det som hänt att polisen har haft kännedom om det mesta. Vad som förvånar mig är att det förekommer narkotika i så låga åldrar som 11-12 år. Man har inte sagt något om hur föräldrarna haft vetskap om att de vet att barnen knarkar. Det som hänt i inlandet är fruktansvärt när unga pojkar knarkar ihjäl sig. Nu måste även politiken se till att man får något att göra annat än att knarka. Vi får hoppas att polisen rensar knarket från Vilhelmina och Dorotea.

Polisen har tagit upp att man borde kolla alla paket som kommer med posten för att se om det går att stoppa näthandeln av knark. Det är nog även fastställt att hantering och försäljning av knarket ligger hos den organiserade brottsligheten. Det är också viktigt att folk tipsar polisen om vart knarket flödar.man tycker att det borde vara rätt att alla paket går igenom kontroll och är det förbjudet så måste man ändra lagstiftningen så man kommer åt drogerna. Västerbotten har trots det som hänt den lägsta brottsligheten. Men man får aldrig dra ner på polisen. Tyvärr så får Västerbotten mindre tilldelning av poliser just på grund av den låga brottsligheten.

5 kommentarer

 1. Elmer Helletun

  Tragiskt att samhället har gett tillgång till alls droger. Nu inte Såg ut att.det var bättre förr med den massiva alkhoförbrukningen .
  Postnord levererar droger utan lagstiftning utan stöd av lagar att syna försändelser.

 2. Jörgen k

  Släpp fångarna loss, parollen med Lennart Geijer i spetsen och därefter skulle allt avkriminaliseras. Drogmissbrukare för eget bruk är avkriminaliserat, så varför jagar man missbrukare?

  Det är ju inte förrän de langar eller begår brott de kan lagföras och det är upp till åklagaren att väcka åtal.

  Ordningen är satt utan eftertanke och sexköparen Geijers tankar klubbade (S) igenom i vanlig naiv oordning. Hur blev det då? Nu är man till och med för drogliberala förslag så frågan är, när är det dags med lite självrannsakan och verkligt ansvarstagande?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>