Lena Melin har länge kampanjat mot S

Lena Melin har länge kampanjat mot S. Hon jobbar på Aftonbladet och har gjort det länge. Mig förvånar det inte ett enda dugg för jag har följt det hon skrivit mycket länge. Jag har sett det sedan partikongressen var i Sundsvall 1997. Det är bara så enkelt att efter den kongressen har hon haft taggar mot Socialdemokratiska partiet. De blir bara hårdare och hårdare personangrepp inte minst efter söndagens agenda. Vid den kongressen kandiderade jag inte som ombud utan var ändå närvarande.

Jag ansåg att det var viktigt att vara där för att se och höra vilken politik man skulle lägga fast. När man inte var ombud kunde man ägna tid åt att knyta kontakter internt i partiet vilket är svårt om man var kongressombud och då kunde man även höra vad som diskuterades i korridorerna. Nu i måndagens Aftonbladet försöker hon tvåla dit Stefan Löfven så mycket hon tordes skriva och det är inte heller första gången hon gör så mot en S politiker. Hon har alltid sedan 1997 sagt och agerat mot Socialdemokraterna och den politik S fört och jag tycker bara det är mycket märkligt agerande och någon orsak till detta finns det säkert. Nu är det länge sedan jag köpt Aftonbladet och det finns en orsak även till detta.

2 kommentarer

 1. johansson

  Vad jag vet så är Lena Melin socialdemokrat men hon är kritisk till sitt eget parti som många socialdemokrater är nuförtiden, men hon är en väldigt skicklig skribent och det är många partiledare som har fått känna på hennes vassa penna. Tyvärr var Stefan Löfven en riktig katastrof i söndagens agenda han förolämpade en stor del av Sveriges befolkning , de som har byggt upp Sverige

  • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

   Där har du helt fel. Hon jobbar på Aftonbladet men där är det bara ledarsidan som är Socialdemokratiska. Det är så vad jag vet bara Moderaterna som har en egen tidning och det är i Västerbotten. Till 99,9% är det bara ledarsidan som
   är politisk fullt ut även om det på VK är ledarskribenterna som sköter debatt och insändarsidan men det är bara vilka som publiceras som de gör

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>