Vinterstudion har startat

Vinterstudion har startat. Det är ett av de bästa programmen när det gäller Vintersporter så har SvT de bästa programledarna och experterna. Nu blir detta säkert de sista året vi kan se detta när andra köpt sändningsrättigheterna. Jag tycker att det om något vore en sak som alla fick se eftersom vinteridrotter ligger bra till hos svenska folket.

En annan viktig del för mig är att man slipper dessa djävla reklamprogram som förstör idrottsprogrammen oavsett om det gäller skidor i alla dess former som finns i vinterstudion. Jag ogillar i högsta grad när det är reklam som kommer in när man tittar på idrott och bryter. Visst vet jag att idrotten tjänar lite penar på dessa tv sändningar men jag tro man förlorar mer och det är hos alla små föreningar som tar ansvar för framtiden som inte de som kommer åt pengarna gör att på sikt förlorar idrotten.

Låt i ställen idrotten sända sina tävlingar i form av någon kanal där man kan köpa en viss match eller tävling. Nu är det andra som tjänar stora pengar på idrotten men inte föreningarna där gräsrötterna finns

Tillbaka till vinteridrotterna så har skidor och skidskytte kommit igång i helgen och de som imponerat mest hos mig är skidskyttarna. Skidskyttet som är en av de bästa idrotterna att se på Tv. I den sporten har vi en sport där både damer och herrar ligger i toppen i världen både hos kvinnor och män och jag gillar som idag när lagen är mixade. Den stafett som innehöll en man och en kvinna där Öberg sköt lite dåligt men där det till slut blev seger.

Längdåkningen där finns en mycket stor brist där herrarna inte alls hänger med. De har inte lyckats i helgen men ingen av de våra håller internationell klass. På damsidan ser det lite bättre ut med Jonna tredje i går på sprinten men förbundet verkar inte ha tillräckligt bra vallare. Hur har förbundet skött detta med hela organisationen är amatörmässigt. Både när det gäller vallare och andra som behövs inte minst rekrytering av stjärnor. Utförsåkningen har också fallit tillbaka. Trots besvikelsen främst över vilka som ska sända idrott har jag lite förhoppningar på idrottsföreningarna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>