Nu har man gjort ett avsnitt i Umepodden

Nu har man gjort ett avsnitt i Umepodden. Det var intressant att få berätta i över en timme vad man varit med om som person främst sedan vi flyttade till Umeå 1959. Jag ska inte berätta så mycket om vad jag sagt i Umepodden utan det får ni höra om ni lyssnar på den. Men en sak kan jag ändå säga att det är inte enbart politik. När jag träffade Erik Liljestrand som producerar podden före och det är han som höll i detta då fick jag berätta lite om mig själv som han och tog några frågor om. Jag tänkte också ska jag måste tänka igenom vag jag skulle ta upp. Visst funderade jag på tidsaxeln men jag bestämde mig för att inte göra något manus och inte skriva ned några minnespunkter men tänkte jag måste ju ändå kunna hålla på i en timme eftersom jag inte har tappat minnet trots mina snart 74 år. Den här bloggen har jag skrivit före jag lyssnat på umepodden men jag har i alla tider stått för det jag sagt. Det här var avsnitt 46 och du kanske även hittar andra personer där som du vill lyssna på när du hittat Umepodden på nätet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>