Det är klart att Jonas Sjöstedt stöttar M

Det är klart att Jonas Sjöstedt stöttar M. Såg agenda söndag kväll då ser man än en gång att han vill ha en högerregering i stället för en regering som Stefan Löfven leder. Nu har det att göra med misstroendet med mot en arbetsmarknadsminister i stället för vad han hotat med tidigare turordningsreglerna och marknadshyror och det sista förslaget handlar om ingångshyrorna. Då tror jag ingen av dom vet hur hyrorna sätts idag.

Det finns inget företag idag som bygger nytt om de inte vet att man får de intäkter man måste ha för att man får betalt för kostnaderna. Jag har följt detta länge och vet man att man inte får betalt för vad det kostar bygger man inte. Och för att påminna om att det gäller ingångshyrorna så är det vid ett tillfälle. Det är det år man har byggt och hyrorna skall fastställas och inget annat. Dessutom tror jag att även de kommunala företagen bygger inte om man inte får sina byggkostnader. Det får inte bli kommunala subventioner för bostadsbyggandet enligt gällande svenska och EU lagar. Kommunerna har inte heller råd att subventionera hyrorna och för detta finns det ett bostadsstöd. Jag hoppas att S en gång för alla ska slippa ha att göra både med partier som har rötter med kommunister och rötter med nazister och främlingsfientliga partier.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>