Morgonstund har inte guld i mund…

Snarare räv. Surt känns det att behöva bege sig ut i morgontrafiken på väg till jobbet såhär mitt i semestertider.

Visserligen är det skönt att trafiken är så ovanligt timid och stillsam. Man sitter där i sin bil och har lite av känslan att alla andra pömsigt får vända till sig i sköna sängen, kura ihop sig  och fortsätter sin ljuva sömn.

Nu ser jag fram emot att favoritprogrammet Morronzoo kommer tillbaka och sprider sitt smågalna gemyt lagom till arbetsresan. Vet någon läsare om Zyrlex hjälper mot Adam Alsing-effekten?

Etiketter: , , , , ,

2 kommentarer

  1. Gunnel Forsberg

    Svar till Kalle (2009-07-23 15:57)
    Jamen Kalle! Nu ska jag uppdatera den smula gällande morgonradio. Det handlar om Fylking & co som har sitt morgonradioprogram – Morronzoo. I våras var det tydligen dags för omväxling och ett annat morgonprogram med Adam Alsing och Gry Forsell. Jag har saknat Morronzoogänget som med sitt lite smågalna sätt gjorde pendlingen njutbar på morgonkvisten. Adam Alsingeffekten är för mig klåda och sura uppstötningar. Därav min fråga. I reklamen har jag sett att Morronzoo är på väg tillbaka igen . Jag fröjdar mig storligen!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.