Välkommen till världen

I gårkväll kom telefonsamtalet som jag väntat på. Vi hade under dagen haft på känn att något var på gång och så till sist – min dotters mjuka röst i luren. Hon säjer Grattis Mormor!  Att själen kan smälta var ingen nyhet, men detta var ett magiskt ögonblick som jag aldrig glömmer. En liten fin pojke hade sett dagens ljus och nu låg han vid mammas bröst och snuttade ännu inte vägd och mätt.

Nu väntar jag längtansfullt på en bild. Jag vill se honom och hålla honom och lukta bakom örat! Mitt barnbarn – en sprillans ny liten människa att älska.

Etiketter: , ,

8 kommentarer

  1. annkristin

    Grattis.!! 🙂
    synd bara att dom bor så långt borta…:( men jag antar att det blir en resa ner här framöver för att beskåda underverket.
    ha en fin söndag…o det blev ju fint väder…:)

  2. Anne-Marie (Grandmother)

    Underbar känsla, eller hur? Grattis! Vi firade vårt första barnbarn med champagne minns jag.

  3. Berith

    Även jag vill gratulera till Mormor-skapet!! Jag hamnade i en twitter-ruta, så jag drog mig skyndsamt tillbaka utan att gratta då. Varför denna ruta?? Något nytt??

  4. Gunnel Forsberg

    Svar till Pia (2009-10-18 13:34)
    Samlingstack till alla fina vänner! Uppskattar varmt alla glada ”grattishälsningar” från olika håll. Jag vet att flera av er provat på att vara far/morförälder och vet hur häftig känslan är. Kram till er alla!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.