Myspys och julstämning!

Hemma igen efter ett sista stadsbesök. Nu väntar vi bara på Daniel och Britta så är skaran komplett. Till middag serveras suovas med gräddstuvade kantareller och pressad potatis och svartvinbärsgelé och till efterrätt hjortron och glass. Kan det bli bättre?!

Etiketter: , ,

3 kommentarer

  1. Åsa Åberg

    God morgon Gunnel och en stor varm grattiskram till er på förlovningsdagen.
    Jag, Maine och gänget på Hemgården står nu uppradade på balkongen och vinkar till dig… Från oss alla till er alla, en riktigt God Jul!!!

  2. Gunnel Forsberg

    Svar till Åsa Åberg (2009-12-24 09:05)
    Nu blir jag alldeles röd i hjärteroten Åsa!! Så gulligt av er. Jag vinkar tillbaka härifrån det snöiga vackra Sörfors. Jag önskar er en GOD JUL och krama om alla som bor där på Hemgården lite extra från mig idag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.