Från fjäll till kust, från kust till fjäll

Hemma i vackra Sandviken igen efter två intensiva dagar på resande fot till Umeå. Jag satt i bilen på nedresan och undrade hur det skulle kännas att komma till Umeå och på tillbakaresan och undrade hur det skulle kännas att komma till Sandviken. Umeå väckte inga speciella känslor, men däremot när jag passerade Jäkkvik på hemresan så märkte jag att foten pressade allt hårdare på gaspedalen och ville hem snabbt. Hem till Robert och till vårt nya hem i Sandviken. Fastän det är rörigt här och vi inte alls hunnit packa upp, måla tapetsera eller alls hunnit komma i ordning med privatlivet, utan mestadels ägnat oss åt att få rörelsen att fungera, så känns det ändå som hemma. Det gladde mig att det kändes så.

I bilen låg ett gäng vattenkokare, och en del trivselutsmyckning till stugorna. Det känns roligt att få göra fint och välkomnande till våra gäster. I helgen har det varit fullt upp för Robert. Fullt i stugorna och dessutom husvagnsgäster och tältare. Våra fantastiska vänner som hyr här på årsbasis, har hjälpt oss så otroligt mycket. Hela anläggningen är röjd, krattad och det blev så fint. Vi är så tacksamma. Stämningen här känns fin och varm. Många har besökt oss för att önska lycka till. Livet känns gott.

Etiketter: , , , , ,

6 kommentarer

  1. Ingemar Wahlström

    Så kul att se dig poppa upp! Angående parkeringstillstånden känner jag egentligen ingen oro. Inget säger att det skulle spridas hit, det var ett inslag i Mittnytt på morgonen som fick igång mig.Men självklart lider jag med dem i Sundsvall, det skulle vara FRUKTANSVÄRT besvärligt. I Sandviken parkerar man väl fritt i alla fall? Och givetvis – är jag bara vid liv och kommunicerbar så bollplankar jag gärna. Lycka till i veckan, min vän:-)).

  2. Gunnel Forsberg

    Svar till Ingemar Wahlström (2010-08-22 19:13)
    Tack Ingemar! Givetvis parkerar man nästan fritt här. Eventuellt kan det dyka upp någon enochenhalvmeters parkeringsvakt som semaforerar – fast endast med gott uppsåt! Ha en fin vecka du med

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.