Ljug aldrig, eller påstå aldrig något osant om nån annan

Igår blev det ingen annan promenad än hem från återinvigningen av universum. En trevlig tillställning och ett givande samtal med VD för akademiska hus, f.d. M kommunalrådet i Malmö Joakim Ålen och rektor Göran Sandberg om områdets utveckling. Att akademiska hus ska ha monopol på lokaler för näringslivsverksamhet inne på campus känns däremot inte rätt, en uppfattning vi framförde.

Sedan blir jag så trött på att höra att en del tror vi bestämt oss vart badet ska ligga. Så är det inte, dom blir förvånad då jag säger att vi inte tagit ställning utan måste veta mer innan vi fattar beslut. Tydligt är att vi inte nått ut med detta. Däremot gillar alla de satsningar vi gjort och ska göra på idrottslokaler.

Folkpartiets dataintrång hos oss kommer man inte undan, och inte funderingen över vad som spridits till dom andra partisekreterarna då det gäller valstrategin, och vad visste länets partistyrelseledamöter om detta. En farhåga besannas dock, att reportrar som i den här härvan troligen deltar i kampanjer för det parti som tidningen företräder. Vi får väl se men största förvåningen kommer när jag läser dagens VK och ser att Nikke Gran har fortsatt förtroende för Lejonborg. Det trodde jag inte om Nikke, men gläder mig när VK:s ledarskribent vill rensa i folkpartledningen, men om alla ska bort framgår inte.

Idag blir det valarbete hela dagen inklusive ett möte med Barbro Holmberg. Största delen av tiden blir på universitetet där dom nyanlända tas emot. Tyvärr får jag en krock i kväll då jag tvingas avstå att se Löven mot MoDo då jag i stället ska på Ersboda. Möjligen hinner jag se slutet av matchen, och se om hallen nu är uppfräschad lite.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.