Trav är kul

Start eller slutspurt
Vi är alla inne i tid när partierna ska utse sina ledamöter till styrelser och nämnder. Ett pussel för alla, och en del försöker mygla för sin eller sina kandidater. Jag har bara en förhoppning som gäller alla – tala om vilket ansvar det innebär att ta på sig ett förtroendeuppdrag. Du får vara beredd på att det är flera gånger mer arbete än bara sammanträdet. Det finns många som är bra att prata för sig och andra tills det kommer till att ta ansvar. Det gäller alla partier.

Gårdagen
Torsdag innebar morgonpass och träff med teknikföretagen. Kan också konstatera att vi ligger långt framme i dialogen med våra företag. Förhoppningsvis är det detta som gör att det går bra för oss. Förtroende är aldrig en nackdel. Hade även Brå igår eftermiddag och visst kan vi göra mer tillsammans med andra utanför kommunen. Har tänkt på hur mycket man pratar om varandra t.ex. hur man säger att andra inom restaurangbranschen har svartjobbare och fuskar. Vi får väl fundera om detta ska synas i sömmarna ordentligt. Dom som inte sköter sig ska ha sina tillstånd indragna.

Trav
Vad märkligt det är när det kommer ut att man vinner på trav. Får jag inte ha det personligt när jag snart sysslat med det i 50 år? Det blir vinster ibland men oftast förluster men trav är ett stort nöje och jag är förundrad över att inte fler går på Bubblans livs och ser travet live. Då finns det ju också möjlighet att spela.

Idag, fredag, ser det ut som om jag för en gångs skull ska få tid att läsa igenom handlingarna för nästa veckas sammanträden på dagen och undvika att göra det på kvällarna eller helgerna före sammanträdena.

Det är dessutom skönt när det finns tid att gå ut och gå före kl. 21 och tid till att tänka på V75 på lördag. Det blir även Löven i helgen. Det är härligt att man får vara frisk och få bo i Umeå.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.