Skrota Apberget

Centrum ska rustas upp. Förbättringarna på Kungsgatan har börjat. Vi har sagt att det också behövs mer pengar till konstnärlig utsmyckning och då ska vi få med oss näringslivet som gärna får äga sin konst men ha den i offentlig miljö. Vi bygger också ett parkeringshus under mark i Rådhusesplanaden ner mot det s.k. Apberget.

Då gäller det att göra något trevligare än idag som samtidigt kan ge ljus in i parkeringshuset. Vi måste också våga ta nya grepp för torget. Man kan ju göra parkeringar under torget men ärligt talat något som är attraktivare under hela året och bli nyskapande för centrum. Skulle det bli kommersiella lokaler, så blir det en uppgift för näringslivet tillsammans med oss ovanför på torgytan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.