Frossande media och moderata grodor

Vilket fantastiskt fint väder vi fick under midsommarhelgen. Det kan knappast ha varit bättre. Lyssnar man på väderrapporter så får man intrycket att det är dåligt väder i hela Sverige. Norrland glöms oftast bort

Idag får man koncentrera sig på V75. Det ser lite småsvårt ut. Jag är lite lur på att första förlusten kan komma för Rutger Raket, ska man vara säker på att han vinner då ska jag gardera. Vi får se.

*Media frossa
När man läser tidningarna så funderar man på om man tycker bäst om stora tragedier, nu senast som polismordet i Nyköping. Visst är det hemskt det som skett och tragiskt för anhöriga och poliskåren. Är allmänintresset så stort som Expressen och Aftonbladet visade midsommarafton. En psykiskt sjuk människa som ska tvångshämtas för vård och begår denna fruktansvärda handling. Nu skallar en del att han aldrig skulle varit ute utan inlåst, han hade börjat må sämre och jag tippar det var därför han skulle hämtas med tvång

*Moderata grodor
Jag förstår inte varför Littorin den moderate ministern som sett som mål att försöka stoppa fusket med A-kassan fuskar med sanningen om sin utbildning. Först detta med bluffuniversitetet i USA och sedan med tiden för studier i Lund. Vi får inte veta om USA delen var ett medvetet fusk från hans sida eller om universitetet fuskat om sin status. Att säga att man gått en kortare tid i Lund än vad han gjorde. Vad duger det till?

*Groda två
Gunilla Carlsson biståndsminister i högerregeringen kallar fattiga u länder för hottentottländer. En del tar säkert illa vid sig men sagt är sagt. Flera av de stadsråd Reinfeldt utsåg var med i regeringen en kort tid.

*Räntan
Räntan stiger och det är ett led i den moderata politiken. Visserligen sa man i budgetplan att den skulle stiga men är ett tecken på att inflation kan börja öka. Höjd ränta ökar boendekostnaderna och hög inflation omfördelar till dom rikas fördel

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.