Vad säger centerns väljare om att man struntar i ’ogräset’?

I helgen har de sista ränderna i potatislandet tagits upp, lite blött men det gick bra. Jag är noga att sköta potatislandet, har rätt jord och rätt gödsling och bekämpar ständigt ogräset som inte får ta över.

Egentligen är det samma sak med människor som med potatislandet; sköter man det väl blir skörden bättre och som sagt, människor trivs bättre på jobbet, mår bra, växer på alla olika sätt och gör därigenom ett bättre jobb.

Den borgliga politiken går ut på att göra människor otrygga. Deras devis är att man jobbar bättre om ersättningarna i a-kassan och sjukförsäkringen är låga. Jag bara undrar om centerns väljare ute i landet tror på att man får bättre skörd om man ger fasen i ogräset.

* Statligt ingrepp i ingångna avtal
I lördags skrev jag om de statliga ingreppen i ingångna avtal då man tar bort vissa nivåer i dessa. Det är horribelt att man gör på detta sätt för personer som avstått resurser ur löneutrymmet för att känna sig tryggare vid sjukdom, vilket nu förändras.

* Planeringen av Ön
En del Öbor vill att umeåborna ska betala ett attraktivt närområde åt dom. Så blir det självklart inte utan exploateringen ska betala allt som görs. Sellström har varit ute och cyklat och säger att exploateringen blir för dyr. Själv ska han dock ha dit cykelvägar och parker som då helt ska stås av skattebetalarna.

* Kvarkenrådet
11 september blev det helt klart med den nya ideella föreningen Kvarkenrådet och den kommer ingen att kunna sabotera som man gjorde i USA den dagen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.