VK:s moral och klotter

Jag måste nog fundera över på vilket sätt jag ska delge alla som läser min blogg de historier som jag fått de senaste dagarna, främst via sms. Jag lovar att de kommer från många oväntade håll. Om jag väljer att lägga dom på min hemsida och bloggen eller på annat tekniskt sätt får jag fundera över. Allt sånt tar ju tid men nog kommer de att sparas på något sätt.

* VK:s moral
Tidningen gick till våldsamt angrepp när historien lades ut men jag funderade igår hur deras egen moral egentligen ser ut. VK är, om jag är rätt informerad, delägare i Radio Rix. De historier som berättas där på fredagar är om något kan kallas sexistiska verkligen det. Det är bara så att jag konstaterar att VK verkligen har dubbelmoral i dess rätta bemärkelse.

* Klottrare och tornvältare
Tidigare i veckan skrev jag om en klotterfond för att framför allt få igång ungdomar att själva ta ansvar för att hålla borta klottret. Men visst måste man fundera över hur människor mår som far och klottrar ner som dom gör, även om dom säkert är ett fåtal. Någonstans har det blivit fel.

Samma sak när det gäller s.k. djurrättsaktivister som far och tippar älgtorn och hotar jägarna i traditionell kommunistisk revolutionär anda. Vi minns väl hur de härjade här för ett antal år sedan och vi har i tidningarna fått beskrivit hur det gick för några av dess ledare. Den typ av terrorism som dom utövar måste ständigt fördömas.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.