Konstinvigning, Företagarnas kongress m.m.

Idag blir det en liten slappare dag. Jag ska tillsammans med Eva Arvidsson inviga den konstnärliga utsmyckningen som vi satsade en miljon kronor på för något år sedan. Ett projekt med konsthögskolan och medborgardialog. Det ska bli spännande att se hur det blev men när det gäller konst finns det alltid de som gillar eller ogillar en sak och det är det som gör det så spännande.

Ikväll ska jag gästa Företagarnas kongress tillsammans med min fru Inger. Jag får väl fundera över om vilka väl valda ord jag ska säga om Umeå, men jag kan väl avslöja den vision vi har, t.ex. om en fast förbindelse till Finland.

Passa också på och njut av det fina vädret så länge det varar. Förresten om det finns någon som har en bra vinnare till V75 så ring.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.