Det var bättre förr

Så låter det ofta visst stämmer det i vissa fall. Det var bättre med den gamla regeringen för dem som var sjuka och arbetslösa då de tidigare hade bättre förutsättningar till ett bra liv. Det var också bättre bara för en kort tid sedan med finanserna, även om det var en bubbla som brast.

I morse skrev jag lite om besvikelsen över Lövens insatser och även där var det mycket bättre förr. Tänk bara för drygt 20 år sedan med guldet säsongen 86/87. Och det var inte så dåligt året före och året efter heller och här ser ni ett exempel från året före.

Mikke var med och då hade Löven många landslagsspelare och visst var det bättre att se Löven slå Färjestad och ännu skönare med de sekvenser från en utskåpning man gjorde med Modo som du kan se här. Du tala om hur ni gjorde Mikke.

Björklöven-Modo 1985/86
http://se.youtube.com/watch?v=IgVZSjVVHxY

En kommentar

  1. Patrik L

    Eftersom du har en förmåga att skriva ett nytt blogginlägg då kommentarerna blir alltför obekväma så lägger jag in min kommentar en gång till. Nedanstående inlägg är kommentar till inlägget som gjordes kl 9.06:

    Jag förstår att du inte gillar att det kommer ut böcker. Så många lik som (s) verkar ha i garderoben så är det konstigt att ni inte verkar för att tryckfriheten ska tas bort. Om det är aktuellt eller inte är ju ointressant. Det är den syn på demokrati och människovärde man säger sig ha och sedan visar sig sakna i verkligheten. Nu är inte ”affären” utredd ännu men det luktar illa om utvisningen av de två egypterna som CIA tog hand om. Historiskt sett så har ju (s) mörkat en hel del. Nu får vi se om det är nedärvt i generationer av (s) politiker.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.