Löven dalar. Fel väg av regeringen. Blueberry Hill

Jag har lite svårt att förstå varför inte spelarna går på mål då man idag inte behöver vara lika rädd för att åka på en smäll över armarna då domarna visar ut för detta och helt riktigt. Om spelarna går på mål och skymmer och skapar lite skymning för målvakten och att man skjuter och är aggressivare på returerna kommer målen att komma. Det går inte att göra mål från hörnen och har målvakten fri sikt tar de nästan allt.

Löven faller och jag som har hoppats att när våren nu kommer så ska Löven börja knoppa och slå ut. Ännu är det inte för sent att gå till play off., utan vinst varje match borde det var klart. Skjut lite mer och skym målvakten då kan det ordna sig

Vindkraft.
Det är bra att man vill göra det lättare att bygga vindkraftverk men man väljer fel väg när man tar bort kraven på detaljplan och att bygglov slopas när man fått tillstånd enligt miljöbalken. Att flytta detta till milöstillståndsprövningen är att föra över detta till tjänstemän i miljömål vilket är helt fel väg.

Markanvändningen ska hanteras enligt PBL och ingen annanstans. Det är där den långsiktiga prövningen ska ske och här vet inte tjänstemännen vad som eller vilka diskussioner som kommunerna ha när det gäller markanvändningen. Förenklingen har jag som sagt inget emot men förenklingen går att göra i PBL och byggnadslagstiftningen.

Blueberry Hill
Den signaturen kommer tillbaka till veckan då Robert i radio Umeå kommer att ringa upp mig en gång i veckan och prata lite om saker som händer och sker. Visserligen blir det inte direktsändning då det är svårt att jag ska vara disponibel vid samma tidpunkt varje gång men sändningarna kommer att vara på onsdagar vid ca 7.40 inspelningen är gjorts lite före detta

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.