Expressen en kommunistisk tidnig för extrema revolutionärer eller en kampanjorganisation för Reinfeldt

I expressens nummer första maj har de en reklamkampanj för de revolutionära kommunisterna i socialistiska partiet eller så vill dom skada Mona av genom att de tillhör den borgliga kampanjorganisationen. Deras artikel handlar om fackliga protester mot Mona Sahlin.

Att de revolutionära kommunisterna i alla fall de från Umeå som är uppräknade och som alla är från fackklubben på Volvo Umeverken tillhör Trotskijs vänner och tillhör SP det socialistiska partiet är ingen nyhet alls.

För mig är det ett lågvattenmärke att den liberala tidnigen Expressen går hand i hand med kommunistiska revolutionärer som står för den väpnade revolutionen och vill göra sken av att det är en upprorslista inom socialdemokratin är det största lågvattenmärket jag sett.
Är expressen journalister Ingvar Hedlund och Karl-Johan Karlsson extrema kommunister eller dåliga journalister som inte granskar källor kan man verkligen fråga sig.

Det finns bara ett parti som tagit kampen mot de revloutionära kommunisterna och det är socialdemokratin

2 kommentarer

  1. medborgare

    Tror det är fler som bekämpat de revolutionära kommunisterna. Det du skriver här är i alla fall intressant.
    Man har förstått att det är kaos som många av de här är intresserade av. Inte lösningar. Det känns som om flera av dem lika gärna ser en Volvo-flytt som något annat.

  2. bittan

    att du tar avstånd ifrån revolutionära kommunister. Men var går gränsen mellan kommunister och revolutionära sådana ? Har du koll på det ? då ni envisas med att ta med kommunister i ert ”RÖD-gröna” samarbete. Tycker du att kommunism över huvud taget har något att tillföra nuvarande svensk välfärd ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.