Katt i sitt boende en självklarhet

 

Katt i sitt boende en självklarhet även om man är gammal
 
Även om man har varit med länge händer saker man aldrig slutar att man blir förvånad över. Det finns exempel på äldreboenden, jag hoppas inte i Umeå att gamlingarna som bor på ett äldreboende tvingats sälja katten för att personalen är allergisk.
 
Det är märkligt då det är den äldres bostad som de betalar hyra för även om det sker i ett hus där flera äldre bor. Har det varit i ens egen villa eller egen lägenhet eller annan hyrd lägenhet har man självklart inte tvingat personen i fråga att sälja katten.
 
Visst är det problem för de som har allergier det sticker jag inte under stol men vi i kommunerna får i dessa fall omplacera personalen. Självklart ska man få ha kvar sin katt i sitt eget boende och dessutom har det med all säkert positiva effekter för de gamlas hälsa.
 

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.