Ta på hemmalagets matchtröjor när du ser Löven och UIK

 

Hade inte tidigare planerat att lägga ut någon blogg idag då tiden gått åt till att läsa handlingar och sedan åka och uppvakta vår näringslivschef som fyller 60 år idag. Mottagningen höll han på gamla officersmässen som är en alldeles utmärkt lokal för den typen av aktiviteter.
 
Roland fick som många andra får massor med blommor och dessutom en Löven tröja med nr 60 och namnet Carlsson tryckt på ryggen. Jag har själv två stycken en då jag fyllde 50 och då 60 årsåldern inträffade.
 
Det var när jag åkte hem idag jag tänkte som så att det skulle vara jättetrevligt om all som gillar Löven kom till matchen i Löventröjor och dessutom vara lite mer aktiva och heja på laget under matchen. Tänk vilken stämning med ett par tusen personer klääda i Löventröjor hejande på laget. I England är det inte alls ovanligt att stora delar av publiken sitter i laget s tröjor.
 
Att ge bort en tröja som i detta fall en Löven tröja är en bra och trevlig present och att trycka dit namnet på personen är helt rätt. Jag tog nu Löven som exempel med det passar självklart lika br med UIK eller något annat lag. Det här är en sak föreningarna borde driva lite hårdare marknadsföring på och det kanske till och med går att tjäna några kronor extra vilket verkar behövas i föreningslivet idag

En kommentar

  1. Ubbe

    Lennart: Löven bjuder ju alla privatpersoner med årskort på en matchtröja i år av den anledningen. Bra initiativ.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.