Erik vald till partistyrelsen. För en stund…

Från mobilen

Erik vald till partistyrelsen. För en stund sedan blev Erik Bergkvist invald i den Socialdemokratiska partistyrelsen. Ett av distriksstyrelsens motiv att nominera Erik har varit att vi ville ha en person som jobbar med frågan om regionernas Sverige. Vi grattar Erik till detta men jag som delgationsledare vill också passa på att tacka Dan Oskarsson för hans arbete med att få med starka skrivningar i riktlinjerna för ungdomspolitiken.

En kommentar

  1. Dan Oskarsson

    Det är lätt att vara en ”Zlatan” och göra många mål när resten av laget täcker upp så bra bakåt. Om partiet håller ”nollan” så vill jag göra många mål för partiet och inte bara i länslaget, gärna i Svenska landslaget.

    Riksdagsbänken? Är nominerad av Vindelns Arbetare Kommun. Är redo, endast 35år, IF Metallare, vill driva infrastruktur ,näringslivs och -tillväxtfrågor, med goda arbetstillfällen och ur ett små och medelstort företagarperspektiv med ett inlandsperspektiv.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.