Björklövenspelarnas inställning en idrottslig katastrof

 Jag flyttade till Umeå 1959 och har sett mycket hockey. Först Teg och IFK Umeå och även en tid Sandåkern och de två senaste som blev Björklöven.

Förra fredagen v såg matchen mot Almntuna och tänkte dit går jag aldrig mer, men på lördag vann de i förlängningen så jag gick dit i kväll igen. Det ser jag att det finns ingen vilja, inget go inget djävlaranamma.

Hockey handlar om vilja och de spelare som Löven har i laget har ingen vilja alls, de är rädda allt och det ser som om de åkte i sömnen. Med den inställningen i politiken var alla valförlorade på förhand förlorade för alla partier. Till spelarna vill jag bara säga, sätt dig ner och fundera över din insats och vad har jag gjort. Gör jag det jobb jag som krävs av dig och som jag utbildat mig för,

Det är ni som är på isen som bär det tyngsta ansvaret, för meriterna att kunna bättre har ni.

Etiketter: , ,

4 kommentarer

  1. P-Noll

    Jag märker på det du skriver att det är inte hockeyn i första hand som fått dig att stanna kvar i Umeå. Hur skall vi göra och vem sponsrar nya löv när laget sitter och funderar?

  2. Ke

    Hockey är nog ändå mest ”att kunna”. Visst vilja oxå men utan bra spelare så går det inte ens i Allsvenskan numera. Att gamla backar (en gång mycket duktiga) som för länge sen inte platsade i SAIK nu tillhör de bästa i Löven säger det mesta.
    Jag tror, som någon sagt på annat håll, att Löven måste börja om från grunden med ungdomar. Satsa på egna som Skellefteå. De har ju lyckats med en massa egna talanger nu. Fem sex i A-laget och toppar alla j-serier. De drar nu till sig spelare från Lycksele och t.o.m. Umeå.
    Att bara köpa föredettingar utarmar klubben vilket oxå MODo håller på att göra.

  3. Förälder

    Magen till fräckhet att gnälla så som du gör. Tänk om du hade bara lite av det spelarna har och presterade lite för Umeås befolkning ist för att spela Allan. Hela kommunhuset är ett spel vilket vi alla där känner till och du är lagledare för ena laget. Är du stolt? Jag skulle skämmas.
    En sak vet jag, i Löven skulle du då aldrig passa in, du saknar laganda 😉

  4. Jenny

    Du borde skämmas som du sitter på hockeyn och skriker. Killarna på isen mår inte bättre av att folk på läktaren buar ut dem. Som kommunalråd borde du ha ett bättre beteende och heja fram ditt lag istället för att trycka ned dem. Pinsamt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.