Björlövens ommöblering leder till ?

Björlövens ommöblering leder till ? Idag kom så beskedet att Löven möblerar om på tränarsidan och Fagervall tar över som för ett år sedan fick kliva åt sidan.

 Sen dess har förre sportchefen Mikke Andersson varit huvudtränare bytts ut. Tränaren före Fagevall leder serieledande Växsjö. Jag ska inte göra någon analys av om dessa ständiga byten är rätt eller fel men jag har sett den här trenden i idrottsvärlden på många ställen och vet inte om detgett några resultat.

Håller med Öberg att det är på isen felet varit. Spelarna gör inte sitt bästa och har inte viljan. Orsakerna kan vara många men frågan är om inte spelarlöner ska vara mer knutna till de prestationer man gör. Hoppas att spelarna vaknar till liv annars får man göra som Malmö gjorde i fjol, låt hungria unga spela för där finns i alla fall vilja annars åker man ur

Etiketter: , ,

2 kommentarer

  1. Edvard

    Lennart – jag tror att en omöblering kan vara bra en ny röst kan ibland göra underverk.

    Tror också att S skulle vinna på om du drog tillbaka och släppte fram nya ledare i partiet lokalt – även när det gäller ledaren av hela partiet behöver bytas ut siffrorna faller stadigt – man måste inse när det är över!

  2. Marta

    Men Du måste ändå ta arrangörerna i örat för nåt så pinsamt och skämmit som att man spelar ”Hata Skellefteå” i högtalarna när man möter Malmö och att då publiken tänder är så pinsamt lågt att man bara vill gå hem. Speciellt då man har en besökare från Skellefteå med sig. Hur kan man ha sånt komplex i Umeå? Min vän säker att hon aldrig nånsin hört att nån sjungit nån hatlåt om Löven i Skellefteå!
    Ska vi vara en bildad kulturhuvudstad?
    Nu går jag aldrig mer på hockey här.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.