Tack Tove du var ändå bäst.

Tack Tove du var ändå bäst. När jag idag åkte hem från Stockholm och läste Aftonbladet såg reaktionerna efter låttilldelningen så var det finito

Det här styrs  i slutändan av andra krafter än er kompetens och kunnande. Det här var bestämt i förväg och speglade även juryns sammansättning med 2 män och en kvinna.

Läste jag rätt så var kvinnan i juryn på Tove,s sida då det gällde låtvalet, men att TV4 skulle sätta ihop en jury med fler män än kvinnor det förvånar inte. Skit i det Tove jag är säker att din karriär som artist kommer att bli mer framgångsrik än dina kollegor i semifinalen. Vi i norrland är för dåliga på att mygla. 

Kan vi få  veta vilka skivbolag juryns medlemmar tillhör+  Vem svar på det ? lycka till Tove och tack

2 kommentarer

  1. Svensk Rättvisa

    Tove var bäst (håller med)… suger du Lennart!
    Du visar på särbehandlig och ojämställdhet och bejakar densamma senast i VF för att du skall verka för lagändring för oliktyckande som visar på samtida kommunaluppdrag i Umeå ( din egen utsaga till VF ).
    Att satsa på barn kanske du kan men stå upp för könsrättvisa vet jag inte… Centrum mot våld visar en sida av myntet men mannen straffas alltid… Är det OK?

  2. UMEBLOGGEN.SE

    Tove visar medkänsta, tänker på andra och inte bra på sig själv. Tove är värd all heder som den unga flicka hon är. Tove visar sin medkänsla för de unga som omkom på Sandbackavägen. Har själv vart med om en liknande olycka som kostade min älskade livet. Jag vet vad det handlar om, Tove gör rätt!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.