TV 4 tala om vad rättevisepartitet står…

TV 4 tala om vad rättevisepartitet står för. Såg på kvällsöppet den debatt som var där med anledning av demonstrationerna i Köpenhamn. Den person som var mest kritisk mot polisnes agerande representerade rättvisepartiet offensiv. De borde när de fick vara med tala om vad partiet står för. Det är ett revolutionärt parti som till och med kan tänka sig den väpnande revolutionen helt enligt dera gud Leo Trotskij. Hela deras arbetsätt går ut på attaktivt skapa missnöje och utifrån detta missnöje skapa den väpnande revolutionen. De försökte infilerera vårt parti men kastades ut och sedan bildade partiet, även om de under några år gick till val på en socialdemokratisk valsedelnär den fria nomineringsrätten fanns och fick stå först på deras valsedeleftersom jag var registrerad kandidat, numera har lagarna ändrats, TV4 borde ha upplyst tittarna vilken kommunistsekt de ändå är

3 kommentarer

  1. MrBuick

    Du Lennart,vilken tur för dej då att infiltratörerna kastades ut,för hade dom inte gjort det så hade dom säkert slängt ut dej,mannen som aldrig förnekar sej och som aldrig har fel.Vad underbart det måste kännas att vara en som alltid har dom rätta åsikterna och vilken fantastisk medkänsla du visar människor som av olika anledningar inte tycker som du.För mej är och förblir du alltid Umeås lilla Leo Trotskij vare sej du vill det eller inte.Det är bara att gilla läget Lennart.

  2. Veritas

    Håller med dig Lennart. ”Aktioner” är ju som ett yrke för många där ute på vänsterkanten. Men när Danska polisen säger STOPP så får de väl antingen lyssna eller tåla ta konsekvenserna sitta på backen, arresteras eller ett o annat batongslag.För övrigt så där komunism råder, råder också förtryck.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.