Skamlösa moderata skamgrepp.

Skamlösa moderata skamgrepp. Man slutas aldrig förvånas över alla moderata skamgrepp när det gäller den nya sjukförsäkringen .

 I går besökte moderaten Gunnar Axen Umeå och han är ordförande i socialförsäkringsutskottet och han har mage att skylla hanteringen av sjuka som drabbas av de nya reglerna för sjukförsäkringen på försäkringskassan.

Jag tycker det är skamligt att skylla ifrån sig på detta sätt. Jag tror inte försäkringskassan över hela landet tolkat regelerna fel och har han något i det han säger är det även fel att stiftar man lagar som är så otydliga så är även det regeringens fel.

Erkänn att det var ett dåligt förslag och att moderaterna skämms över förslaget. Det är inte fel på budbäraren utan på politken, moderatpolitiken som även resten av regeringen är ansvariga för

5 kommentarer

  1. Edward Riedl

    När försäkringskassan gör andra tolkningar än den regeringen tänkt sig gör nu regeringen om lagen s¨å att tolkningen blir som det var tänkt. Om detta är att skylla på kassan tycker jag känns långsökt – Även om det stod så i tidningen. Men det kanske är så att allt tidningen skriver är rätt Lennart? De säger ju en del om dig också emellanåt….

  2. leif

    ”När försäkringskassan gör andra tolkningar än den regeringen tänkt sig gör nu regeringen om lagen s¨å att tolkningen blir som det var tänkt.” Tycker Alliansen skall vara tydliga och säga att försäkringskassan tolkar deras slarvigt skrivna regler på ett felaktigt sätt, så att det klart och tydligt kommer fram vem som skapat denna kris.

  3. Man måste förstå att många behöver stöttning

    En applåd till alliansen som vill hjälpa de människor som fastnat i sjukskrivning så dom får en chans att komma tillbaka till arbetslivet och den sociala samvaro som det ger möjlighet till.
    Att det sedan finns folk som är så sjuka att det inte finns några möjligheter annat än att vara sjukskriven är bara att beklaga,men där har alla friska en möjlighet att göra en insats genom att besöka och stötta inte minst i dessa juletider.

  4. Pelle

    Edward Reidl du är inte bara ”spydig och otrevlig” på din egen blogg – nu är du inne på Holmlunds blogg och är ”otrevlig” mot honom där – lite uppstyrning av dina fingrar vore på sin plats!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.