Helt vänat att Löven skulle förlora mot Växjö

Jag blev inte ett dugg förvånad över att Löven åkte på stryk borta mot Växsjö.  Det är ett bra lag  som denna säsong ligger i topp. De har väl en tränare som varit här i Löven tidigare.

Jag ska säga att det är många som kommit fram och stöttat det jag skrev i bloggen förra gången och många av dem sysslar och har sysslat mycket med ishockey.

 

Det är vilja och djävlar anamma som måste till om de ska klara sig kvar i serien nästa år.  På papperet så är vi många som tycker att årets trupp skulle vara starkare än fjolårets, men där bedrog vi oss ordentligt

Etiketter: , ,

9 kommentarer

  1. Jörgen Angesved

    Bedrövligt att ett kommunalråd bedriver en blogg på detta vis.
    Kanske herr kommunalråd skulle ägna mer tid åt att lära sig rättstavning! uUdrar ju naturligtvis hur man som en bilda politiker kan stava ”Växsjö” när den rätta stavningen är Växjö!

  2. optimisten

    Mr. Holmlund, vad är det man säger, det är alltid lätt att vara efterklok men det kanske du är van vid.
    Jag tycker för övrigt att det du skriver är skit, bara råskäll och ingenting sakligt, fungerar du likandant politiskt.
    Såg du kvällens match?

  3. uffe

    du kanske ska fara på nästa match hemma så kanske dom vinner eller vad tror du ???? För du värkar bäst i hockey eller vad säger du är du det ????

  4. Karl

    För att ha sett så mycket hockey Lennart så kommer du inte med speciellt konstruktiv kritik. Mer som en genomsnittlig tonårsståplatsare. Sen undrar man ju om det finns någon som inte tycker att årets trupp skulle vara starkare än fjolårets..? Vad är det för mening att blogga samma åsikter som alla har?

  5. Lången

    Förstår inte kritiken som mr Holmlund får???
    Det han skriver är ju helt rätt!!!!!!!!
    Fortsätt så Lennart,för det skrivs inge
    negativt i tidningarna knappt. Och någon
    gång måste dom väl vakna till liv,våra små
    isprinsessor:)

  6. TC

    Björklöven måste ha urusel ledning o ännu sämre tränare ifall de inte lyckas motivera dessa på papperet ganska hyfsade o dyra spelare.
    Blir det någon evenemangsarena innan 2014 oavsett om Löven fortsätter spela sämre o sämre för varje säsong, gavs det några löften om ny arena till Kulturhuvudstadsjuryn?

  7. Röda (nåja...) Nejlikan

    Lennart, jag röstar inte rött men tycker ändå dina synpunkter är intressanta. Då borde du ju kunna ha synpunkter på att Lövens lagkapten är välavlönad och säkert betalar närmare en kvarts miljon i kommunalskatt i Skellefteå!!! (antar att det är så eftersom han bor där…) Förstår om du har broderskapssympatier för det röda Skellefteå, men visst är det väl synd på rara kommunala slantar som hellre borde satsas i skola och äldreomsorg i Umeå än att hamna som vidarebefordrade sponsorpengar i kommunkassan i Skellefteå???

  8. Växjö HC klappar i mitt gamla hjärta

    Helt väntat?! Men varför ens skriva en blogg om det? Ingen match är väl avgjord på förhand även om oddsen såg svåra ut. Snacka om att snacka ner och ge dåligt självförtroende. Hunsade lag behöver uppmuntran istället för kackel och rackel. Då kanske lite djävlar anamma dyker upp. Att förringa människor brukar ge klent gensvar.
    Wexiö är ett fint gammalt namn men såg man på matchen och kollat tabellen tjogtals med gånger så borde väl stavningen falla på plats. Man kan ju åtminstone korrläsa sin rubrik EN gång om man nu är kommunens främste politiske företrädare.

  9. sandra

    Ha ha, så har du inte ens mage att skriva att dom gjorde det bra som spöade Leksand, som ligger högst upp. Tycker det är trist vad det gnälls jämtemot uppmuntras. Är det vad som gäller inom kommunen att trycka ner och mobba? Kan inte förstå hur du orkar klaga på något som du inte kan göra bättre själv. Lycka till

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.