SAAB är inte räddad. Blir det samma skatt för pensionärer och löntagare ? Inget svar.

 

Idag läste jag Olle Edbloms blogg och han gick ut och tackade Maud för att SAAB var räddad. Beskeden vid kvällen aktuellt var dock helt annorlunda, där sa GM,s  VD att beslutet att avveckla SAAB fortfarande ligger fast och det extra regeringssammanträdet som skulle bevilja lånen fick ställas in.
Vi väntar med spänning på hur det blir men det är inte trovärdigt att ge besked om att företaget blir kvar när inga sådana beslut fattats. Jag trodde i min enfald att de kontakter regeringen haft skulle ge klara tydliga besked, men så är det inte.
Reinfeldt börjar nu vara mycket orolig för att hans politik med olika skatter för pensionärer ska göra att han tappar regeringsmakten vilket syntes med all tydlighet. Vi har ju slagit fast det på vår partikongress att skatteskalorna ska vara lika för pensionärer och löntagare vilket framkom i debatten i går. Nu kanske Reinfeldt kan tänka sig sänka skatten för pensionärer och hans lokala kollegor går ut och talar om detta men vi vill veta om det kommer att bli samma skatt eller inte.

2 kommentarer

  1. lf

    Vad är detta för ett taskspel! Tusentals människor slits mellan hopp och förtvivlan.Är det så vi skall bemöta våra medmänniskor.
    Storkapitalet har visat sitt grymma ansikte.Vi måste resa oss mot detta människoförakt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.