Solvallas Elitlopp. Så har man avslutat…

Solvallas Elitlopp. Så har man avslutat V75 och elitloppshelgen på Solvalla. En strålande fest med mycket publik. Tyvärr så åkte vi dit i sista loppet på V5 och tyvärr så litade vi på Kolgini i sista efter att ha helgarderat de två första loppen i V75 vilket var kvalet till elitloppet, men så vann Torvald Palema efter ett ganska trångt upplopp.
Finalen vanns av Iceland som jag faktiskt spelade och det är dessutom trevligt att ta en promenad påstallbacken och träffa lite folk. När man är ute på publikplats träffar man faktiskt en hel del Umebor som det är kul att prata och diskutera med. Tänk om moderaternas vilja skulle gå igenom då försvinner ATG,s spelmonopol och då är travsporten slut. Borg förlorade diskussionen på sin egen kongress för nått år sedan

En kommentar

  1. TC

    Att kalla trav för en ”sport” är väl ändå att ta i, för utan spelandet så skulle travet självdö.
    En fotbollsmatch eller hockeymatch kan man ha glädje av att titta på utan att spela bort sina pengar, men att se hästar springa runt varv efter varv medan en person piskar dem i rumpan lockar knappast särskilt många åskådare, särskilt som det ju är hästen o inte den hästrump-piskande personen som utför ”idrottsprestationen”.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.