Reinfeldt gate,

 

Det är väl ställt utom allt rimligt tvivel att orsaken till Littorins avhopp inte var de skäl som han anförde när han avgick. Avgick gjorde han inte heller utan Reinfeldt var tvungen att kicka en av sina förtrogna som suttit i den inre kretsen.
Det finns saker som inte offentliggjorts och det kan man läsa vidare i Aftonbladet och kunde vaktiskt se det redan igår.
Det kan inte vara roligt för Reinfeldt att hamna i en sådan situation det är helt klart, men det är svårt acceptera att man inte håller sig till sanningen och skyller på den vårdstvist Littorin varit i, vilket är en plåga för honom själv det förstår var och en.
Jag delar Britt-Marie Mattssons uppfattning att det här är numera en sak för moderaterna att reda ut och inte minst partiledaren själv som varit ute och ljugit för svenska folket. Däremot kan man se att han helt tagit händerna från Littorin och nämer inte med ett ord att en av hans viktiga kuggar när det gäller både de nya moderaterna och ansvarig en av Reinfeldts frågor,jobben.
Reinfeldt hade gjort rätt om han sagt rent ut att han kickat Littorin för att ha tappat hans förtroende för visst visste Reinfeldt att det var bråttom då moderaterna hade ett långt nattligt möte och skickade hem honom med regeringsplanet och kickade honom med omedelbar verkan
Etiketter: , ,

En kommentar

  1. Tommy

    Det är ju tur att vi har Aftonbladet som vet allt om alla.

    Låt nu detta ha sin gång o döm ingen på förhand.

    Vad jag förstått så finns det inte ens en polisanmälan utan det är rena spekulationer så Aftonhoran lyfter fram som SIN sanning.

    Då ett domslut kan visas på det påstådda brottet skall man döma o inte före.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.