Dagens samlade skörd

Har varit ute och kampanjat och pratat med media ett flertal gånger. Det verkar som man har svårt att förstå att vi går till val på ett eget program och har inte någon överenskommelse om samarbete inom de rödgröna.

På frågorna om detta svarar jag alltid att för oss går välfärden före skattesänkningar då skattesänkningar automatiskt ger mindre pengar till välfärd.

Jag säger också med en åsnas enviset att blir det en alliansregering som kan ta även något annat parti till sig kommer inte vi att lösa deras interna problem i de övergripande planeringsfrågorna, översiktsplan, detaljplaner, vägar, höga hus, byggandet av staden osv. osv.

Bildar man en regering över gränserna som de gör så kommer vi inte att lösa knutarna för någon genom att vi avgör med våra röster. Vi kommer självklart att tala om vad vi tycker ska vara rätt men att det kommer att bli den majoritet som finns inom den regeringen som kommer att vinna.

De som då är i minoritet får finna sig i det.

Delar av dagens skörd

Ska vi kriga i Afghanistan

Skäms Fredrik Reinfeldt

Samma gamla höger

En kommentar

  1. Maria Skiddi

    En undran; När du nu tycker att MP är ett högerparti, å enl Umevänstern samarbetar du hellre med M än med V, hur blev M mera vänster än V?…

    lixåm=)

    Dessutom känns det säkert betryggande att höra att du tänker vara fortsatt en envis åsna som ska ev samarbeta men” inte om det inte blir som du tänkt det -å om nån bråkar så ska du minsann inte medla”

    Öht, gud vad mycket hot å förmaningar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.