Riedl gillar att Maud Olofsson tagit ett rejält högerkliv

 

Edvard Riedl går ut i bloggen och försvarar Maud Olofsson och det får han göra som han vill. Han säger att hon gjort ett bra jobb, då finns det inget annat att tro än att han tycker hon har vridit centerpartiet längst ut på högerkanten, har svängt i kärnkraftfrågan men förlorat väljare till moderaterna, det behövs ju bara ett moderatparti.
Riedl gillar att centern gått kraftigt till höger, men centerväljarna gillade inte det hon gjort

8 kommentarer

  1. Moderat

    Frågan är vad tycker sossarna om Holmlund som även han måste vara rejält högervriden då även han gillar Kärnkraft!

  2. Mr Cool

    Vänstern brukar ju ogilla kärnkraft och satsar på flyktingströmmen i stället….d.v.s. det dyraste alternativet.

  3. Johan Karlsson

    Maud tillhör väl inte mina favoriter men att hon tagit avstånd från socialismen ska hon ha en stor eloge för. Är det därför du och resten av Partiet hatar henne så? För att hon insett att centern fört en vansinnig politik och nu försöker ändra den?

  4. Dennis

    Innan Maud tog över C var C ett njaparti utan tydlig riktning i politiken. Man var inblandad i uppgörelser med S och rasade i en rad val för att till slut landa på 5% 1998. Att ta ansvar och göra upp med de större partierna kostar.

  5. Björn

    Jag skickade precis in mitt livs första medlemsansökan till ett politiskt parti. Jag har läst Centerns partiprogram och känner att de är den verkligt progressiva kraften i Alliansen. De har idéer som faktiskt även skulle kunna ge ett annat Sverige även under en Allians-regering. Federalism, platt skatt, och det av er så bespottade RUT-avdraget som ni var så upptagna med att hata av ideologiska skäl att ni missade att svenska folket ville ha det.

    Socialdemokratin befinner sig på ett sluttande plan mot permanent avveckling om ni inte förändrar er och bryter med nostalgin.

  6. Lennart Holmlund

    Svar till Johan Karlsson (2010-09-25 16:04)
    Jag hatar inte alls maud som person men tycker hon drivit ut centern långt på högerkanten och til högr om moderaterna och jag ogillar högerpolitik där välfärden raseras

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.